Geef een zeiltocht met de Halve Maen cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef een zeiltocht op de Halve Maen. Waan u een echte ontdekkingsreiziger en ervaar hoe het is om op een VOC-schip als de Halve Maen te varen. De Halve Maen heeft speciale cadeaubonnen voor een drie uur durende avondzeiltocht in het nieuwe seizoen (1 mei – 1 oktober 2016).

Aan boord van de Halve Maen wordt u samen met de andere opvarenden door de bemanning verwelkomd. U verlaat de haven van Hoorn om vervolgens op het Markermeer met de wind in de zeilen aan uw ontdekkingsreis te beginnen. De bemanning vertelt u graag over de historie van het schip en legt u uit hoe een 17e eeuws schip werkt. Wie dat wil kan helpen bij het varen, om zo te beleven hoe het als zeerot in de VOC-tijd was. De drankjes en hapjes in stijl maken uw avond compleet.

Cadeaubon

De cadeaubon voor een zeiltocht voor 1 persoon kost 99 euro en is te koop via de deze link of aan de balie van het Westfries Museum. Tijdens de zeiltocht kunnen minimaal 8 en maximaal 12 personen mee.