Image module

Win een exclusief ‘Janssens & Koerten | Geknipt voor de kunst’-pakket

Inclusief VIP-kaarten

Had jij ook tijdens de kerstvakantie willen genieten van ‘Janssens & Koerten | Geknipt voor de kunst’? Deze magische tentoonstelling loopt nog t/m 14 februari. Maar… mogen we open voor die tijd? Omdat we dat nog niet weten, geven we 3 ‘Janssens & Koerten | Geknipt voor de kunst’-pakketten weg t.w.v. € 65,00.

Klik hier & maak kans!

 

Het pakket bestaat o.a. uit een kunstbord van Eline Janssens, de boeken ‘Arie Tergant, papierknipper uit Winkel (1773-1852) en ‘Slaap lekker! 7 sprookjes om bij weg te dromen’, een 3D knipselkaart, een set 3D viewerkaarten van Hoorn en een magneet en een vingerhoedje van het Westfries Museum.

Bovendien doen wij er twee VIP-kaarten bij voor de opening van onze volgende tentoonstelling. Als extra pleister op de wonde krijg je twee gratis entreekaartjes. Zo kun je onze vaste collectie knipkunst altijd nog op een later moment komen bewonderen.

Niet gewonnen? De boeken en kaarten zijn de komende tijd ook nog in onze museumwinkel te koop.

Meer knipkunst online? Doe mee met de workshops, beluister de podcast en bekijk de instructievideo’s van Eline Janssens op www.wfm.nl/museum-online.