Image module

vrienden van het Westfries Museum

steun het museum

Word vriend van het Westfries Museum. Juist nu!

Net als vele andere organisaties in de kunst- en cultuursector is ook ons museum in zwaar weer terechtgekomen door de coronamaatregelen. In de afgelopen anderhalf jaar waren wij enige tijd noodgedwongen gesloten of mochten we veel minder bezoekers dan anders toelaten. De financiële en morele steun van de Vrienden van het Westfries Museum is daardoor belangrijker dan ooit. Word daarom nu lid!

35-jarig jubileum
Al 35 jaar wordt het gemeentelijke museum ondersteund door de stichting De Vrienden van het Westfries Museum. De stichting maakt aankopen, publicaties en restauraties mogelijk. De ANBI-status maakt schenkingen en legaten fiscaal aantrekkelijk: deze status positioneert het museum namelijk als goed doel. De stichting organiseert voor de 360 donateurs verdiepende activiteiten rondom exposities en de vaste collectie, en brengt op inspirerende wijze cultuurliefhebbers bij elkaar.

Al vanaf 30 euro per jaar
Vriend van het Westfries Museum word je al voor €30 per jaar. Voor twee personen op hetzelfde adres geldt een tarief van €50. Je kunt het museum ook steunen door Vriend voor het leven te worden voor €500,-. Vrienden krijgen gratis het Nieuwsbulletin en toegang tot lezingen en bijeenkomsten van de boekenclub. Ook kunnen zij tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan excursies.

Help ons uit de nood en meld u aan als vriend. Juist nu!

ga naar de site van de Vrienden