Image module

vrienden van het Westfries Museum

steun het museum

Word vriend van het Westfries Museum. Juist nu!

Net als vele andere organisaties in de kunst- en cultuursector is ook ons museum in zwaar weer terechtgekomen door de coronamaatregelen. De afgelopen maanden waren wij noodgedwongen gesloten en de komende tijd mogen we veel minder bezoekers dan anders toelaten. De financiële en morele steun van de Vrienden van het Westfries Museum is daardoor belangrijker dan ooit. Word daarom nu lid, we hebben tijdelijk een bijzondere welkomstactie.

30 euro per jaar
Steun het museum én krijg een gratis rondleiding door beeldend kunstenaar Eline Janssens, gastconservator van onze tentoonstelling ‘Janssens en Koerten | Geknipt voor de kunst’.

60 euro per jaar
Doneert u 60 euro of meer dan krijgt u ook nog eens kunst cadeau. Eline Janssens ontwierp speciaal voor nieuwe Vrienden van het Westfries Museum een serie kleine porseleinen kunstwerken, waaruit u er eentje ontvangt.

Donatie van 250 euro ineens
U steunt tien jaar lang de stichting Vrienden van het WFM, krijgt een gratis rondleiding door Eline Janssens, ontvangt een kunstzinnig cadeau en een persoonlijke rondleiding door het museum door directeur Ad Geerdink.

Donatie van 500 euro ineens
Doneer 500 euro en u steunt levenslang de stichting Vrienden van het WFM. Ook krijgt u een gratis rondleiding door Eline Janssens en een kunstzinnig cadeau van deze kunstenaar, een persoonlijke rondleiding door het museum door directeur Ad Geerdink en altijd gratis toegang tot lezingen van het museum, georganiseerd door de Vrienden van het museum.

Help ons uit de nood en meld u aan als vriend. Juist nu!

ga naar de site van de Vrienden