Image module

tickets reserveren

Door de monumentale huisvesting, de aanwezigheid van trappen en niveauverschillen is het museum helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onze excuses daarvoor.

U kunt ons museum weer vrij bezoeken. Online reserveren is gewenst, maar niet verplicht. Bekijk hier onze openingstijden en toegangsprijzen.

Ons museum is een ‘doorstroomlocatie’. Dat betekent dat u bij de entree geen coronatoegangsbewijs hoeft te laten zien.

Onze VR-ruimte en het museumcafé zijn echter géén doorstroomlocaties. Reserveert u dus aan de balie voor de Batavia VR, dan zal onze medewerker u daar ter plekke om uw coronatoegangsbewijs plus uw legitimatie vragen. Besluit u tijdens of na uw museumbezoek van iets lekkers te genieten in ons museumcafé, dan zal een medewerker u bij de ingang van het café om uw coronatoegangsbewijs plus legitimatie vragen.

Online reserveren kan voor maximaal 4 personen tegelijk. Is uw gezelschap groter? Dan kunt u een aanvullende tweede en/of derde reservering maken in hetzelfde tijdslot.

Let op: accepteer de voorwaarden en zorg dat de betaling gerealiseerd is. Pas dan is de reservering geldig. Bij verkeerd boeken of annuleren is helaas geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk. Wel zijn de tickets overdraagbaar.

Kosten voor onze Batavia VR zijn € 2,50 per persoon. Reserveren van een ticket kan alleen in het museum zelf, persoonlijk, bij de balie bij aanvang van het museumbezoek. Online of telefonisch reserveren is niet mogelijk en tickets zijn alleen beschikbaar in combinatie met een ticket voor museumbezoek.

U kunt het museum bezoeken als u minstens 24 uur geen gezondheidsklachten heeft die met het corona-virus samenhangen.

Wij verzoeken u vriendelijk om voldoende afstand tot uw medebezoekers te respecteren.

Reserveer hier uw ticket(s)

U ontvangt per mail een bevestiging van uw reservering. Niet ontvangen? Check uw spambox.