Image module

tickets reserveren & betalen

Door de monumentale huisvesting, de aanwezigheid van trappen en niveauverschillen is het museum helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook het gebruik van rollator en kinderwagen is niet goed mogelijk. Een wandelstok is welkom. Onze excuses voor het ongemak.

U kunt het museum bezoeken als u minstens 24 uur geen gezondheidsklachten heeft die met het corona virus samenhangen.

Online reserveren is gewenst, maar niet verplicht. Bekijk hier onze openingstijden en toegangsprijzen.

Online reserveren kan voor maximaal 4 personen tegelijk. Is uw gezelschap groter? Dan kunt u een aanvullende tweede en/of derde reservering maken in hetzelfde tijdslot.

De Batavia VR zaal is weer geopend, tickets kunt u uitsluitend aan de kassa boeken op de dag van uw bezoek, a 2,50 euro per persoon.

Let op: accepteer de voorwaarden en zorg dat de betaling gerealiseerd is. Pas dan is de reservering geldig. Bij verkeerd boeken of annuleren is helaas geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk. Wel zijn de tickets overdraagbaar.

Collegereeks MuseumJeugdUniversiteit: Boek eerst de collegereeks op de website van de MuseumJeugdUniversiteit. Ga vervolgens naar wfm.nl/tickets. Selecteer een willekeurige datum en bezoektijd, en kies vervolgens bij ‘Aantal tickets’ voor 1 MuseumJeugdUniversiteit ticket. Let erop dat je de persoonsgegevens van de deelnemer juist invult, zodat wij de betaling goed kunnen koppelen aan de boeking op de MuseumJeugdUniversiteit website. Je kunt alleen voor de hele reeks van 3 colleges betalen, losse deelname is niet mogelijk. Er zijn maximaal 25 plekken. Bij je bezoek aan het eerste kindercollege in het Westfries Museum ontvang je bij vertoon/inlevering van je ticket drie entreebewijzen voor de colleges.

Reserveer hier uw ticket(s)

U ontvangt per mail een bevestiging van uw reservering. Niet ontvangen? Check uw spambox.