Het Westfries Museum is gesloten, bezoek onze nieuwe website voor meer informatie www.westfriesmuseum.nl

Je bezoekt nu de oude website van het Westfries Museum

Onze website wordt vernieuwd over:

00 dagen : 00 uren : 00 minuten : 00 seconden

Museum dicht, stad open

Het Westfries Museum is gesloten voor een grootscheepse restauratie, verbouwing en vernieuwing. Medio 2025 openen we de deuren weer voor het publiek. We blijven echter onze verhalen vertellen: online via onze nieuwe website en straks in onze tijdelijke museumlocatie Statenpoort.

Een nieuw Westfries Museum

Op 2 januari 2023 wordt onze website vernieuwd. Daarop volg je het laatste nieuws over de verbouwing en vernieuwing van het museum, waaronder de archeologische opgravingen. Bovendien onthullen we met deze website onze nieuwe huisstijl! Zo maakt het Westfries Museum toekomst van het verleden.

Popup sluiten
Image module

tickets reserveren & betalen

Ons museum is voor langere tijd gesloten vanwege een ingrijpende restauratie, verbouwing en vernieuwing. Blijf op de hoogte via onze nieuwe tijdelijke website op westfriesmuseum.nl.
 

Door de monumentale huisvesting, de aanwezigheid van trappen en niveauverschillen is het museum helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook het gebruik van rollator en kinderwagen is niet goed mogelijk. Een wandelstok is welkom. Onze excuses voor het ongemak. Lees hier meer over de toegankelijkheid van ons museum.

U kunt het museum bezoeken als u minstens 24 uur geen gezondheidsklachten heeft die met het corona virus samenhangen.

Online reserveren is gewenst, maar niet verplicht. Bekijk hier onze openingstijden en toegangsprijzen.

Online reserveren kan voor maximaal 4 personen tegelijk. Is uw gezelschap groter? Dan kunt u een aanvullende tweede en/of derde reservering maken in hetzelfde tijdslot.

Batavia VR is helaas gesloten.

Let op: accepteer de voorwaarden en zorg dat de betaling gerealiseerd is. Pas dan is de reservering geldig. Bij verkeerd boeken of annuleren is helaas geen restitutie van het betaalde bedrag mogelijk. Wel zijn de tickets overdraagbaar.

Reserveer hier uw ticket(s)

U ontvangt per mail een bevestiging van uw reservering. Niet ontvangen? Check uw spambox.