De Gouden Eeuw VR heeft vervolg

De Gouden Eeuw VR heeft vervolg

Presentatie de ‘Gouden Eeuw VR’ in het Westfries Museum heeft een vervolg.

Vanaf zaterdag 30 mei heeft het Westfries Museum een geheel vernieuwde presentatie van ‘Hoorn 1650’. En op 13 juni kwam daar een nieuwe ervaring bij: Kaap Varen, een tocht met het schip De Eendracht rond Kaap Hoorn in 1616.

Sinds de start op 13 december, hebben meer dan 4500 mensen in het museum genoten van de virtuele wandeling door het Hoorn van 1650. De reacties op onze wereldprimeur zijn zeer positief. Gemiddeld krijgt de presentatie het rapportcijfer 8.4 van de bezoeker.

Een nieuw project.
Het museum heeft samen met Rob Tuytel een geheel nieuwe VR-presentatie gemaakt die in het kader van het jubileumjaar Kaap Hoorn 400 in het Westfries Museum te zien is.
In Kaap Varen stapt de bezoeker aan boord van het schip De Eendracht en mag zich even schipper Willem Cornelisz Schouten wanen en ervaren hoe het geweest moet zijn om in 1616, als eerste Kaap Hoorn te ronden.
Zo komt geschiedenis wel erg dichtbij en tot leven.

U dient wel te reserveren voor de Gouden Eeuw VR!

Meld u hier aan voor de VR-nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rond De Gouden Eeuw VR.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://wfm.nl/wp-content/uploads/2016/03/gezicht-op-hoorn-van-hendrick-cornelisz-vroom-1622-in-wfm.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}