Datum
vrijdag 5 mei 2017 - vrijdag 29 september 2017
Tijd
18:00 - 21:00


Voucher voor een avondzeiltocht met de Halve Maen

Meevaren op de vrijdagavond (mei tot en met september 2017) op de Halve Maen is heel bijzonder. U kunt ook meevaren!

Wat kunt u verwachten?

U bent vanaf 17.30 uur van harte welkom in de ontvangstruimte van de Halve Maen, bij het CVE. U wordt ontvangen met koffie/thee en koek. Om 18.00 uur nemen wij u mee naar het schip waar de schipper u welkom zal heten.
Om 18.15 uur kiest de Halve Maen het ruime sop en zullen de zeilen gezet worden, waarbij u van harte uitgenodigd bent om mee te helpen. Wanneer de zeilen staan zal de gids beginnen aan de rondleiding waarbij u zich terug in de tijd waant. U krijgt mooie en spannende verhalen te horen over het leven aan boord in de 17e eeuw, waarbij u van alles kunt zien en aanraken. We zeilen heerlijk door tot 21.00 uur waarbij u nog steeds uitgenodigd bent om actief mee te helpen als u dat leuk vindt.

Tijdens de zeiltocht serveren wij enkele drankjes, hapjes en andere versnaperingen. Er is geen diner aan boord.

Houd u er rekening mee dat u niet kunt parkeren op het Oostereiland.
We varen op een 17e eeuwse replica van een VOC schip. We adviseren u daarom wind- en regenbestendige vrijetijdskleding te dragen. We verwachten tussen 21:00 en 22:00 uur weer aan te meren in de haven.

Op de voucher staat een webadres waar u de zeilagenda vindt. Op deze pagina kunt u dan met de voucher een datum voor een zeiltocht reserveren.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Avondzeiltocht op de Halve Maen €99,00